Już 24-25 września weekend Mr. Olympia 2010
Zapewne będzie można obejrzeć gdzieś online (oby)
Piszcie swoje typy, moich top 5 Jay, Kai, Branch, Roelly, Phil, no i może Victor
Uczestnicy

Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Witam,
Już 24-25 września weekend Mr. Olympia 2010 Zapewne będzie można obejrzeć gdzieś online (oby) Piszcie swoje typy, moich top 5 Jay, Kai, Branch, Roelly, Phil, no i może Victor Uczestnicy ![]() Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
Kilka filmów
Zawodnicy mają MEGA formę! Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
1.Jay Cutler
2.Kai greene 3.Phil heath 4.Dexter Jackson 5.Dennis Wolf 6.Victor Martinez Tak obstawiam-choc wiecej bedzie mozna ocenic po wstepnych pozowaniach-moze jakis konkurs typowania Tak stawiam choc zycze Winklarowi top 6
już jutro rozpoczęcie!
zapraszam na forum do śledzenia, oraz opiniowania Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Galeria:
http://contests.flexonline.com/contests ... /index.php Jutro nad ranem finaly Jay/Phil/Branch! Moi rywale
Będzie ciekawie, dzisiaj oglądam live, ma ktoś link?
Robert ma niezłą formę, przypuszczam, że dzisiaj będzie jeszcze lepsza!. Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Wyniki:
MEN'S BB Wyniki 1. Jay Cutler 2. Phil Heath 3. Branch Warren 4. Dexter Jackson 5. Dennis Wolf 6. Ronny Rockel 7. Kai Greene 8. Victor Martinez 9. Toney Freeman 10. Hidetada Yamagishi 11. Dennis James 11. Johnnie Jackson 13. Marcus Haley 14. Roelly Winklaar 15. Troy Alves 16. Edward Nunn 17. Evgeny Mishin 18. Bill Willmore 18. Craig Richardson 18. Erik Frankhouser 18. Paco Bautista 18. Robert Piotrkowicz 202 1. Kevin English 2. David Henry 3. Eduardo Correa 4. Jose Raymond 5. Jason Arntz 6. Jaroslav Horvath 7. Stan McQuay 8. Tricky Jackson 9. Mike Valentino 10. Daryl Gee 11. Roc Shabazz 12. Bola Ojex 13. Luc Molines 14. Ahmad Ahmad 15. Steve Namat WOMEN'S BB 1. Iris Kyle 2. Yaxeni Oriquen-Garcia 3. Debi Laszewski 4. Sheila Bleck 5. Dayana Cadeau 6. Heather Foster 7. Cathy LeFrancois 8. Tina Chandler 9. Helen Bouchard 10. Brigita Brezovac 11. Zoa Linsey CAŁA GALERIA ZDJĘĆ: http://contests.flexonline.com/contests/2010/olympia/ Zapraszam do komentowania
Sądziłem że Robert zajmie trochę lepsze miejsce, przeraziłem się gdy zobaczyłem go na ostatnim miejscu.
Kai Green zajął 7, a myślałem że będzie również wyżej, ale może spowodowane jest to że jego imię stało się sławne na stronach internetowych. Co do zwycięscy, czy mu się należało? Chyba tak, chociaż widziałem że nie był idealnie symetryczny, znaczy byli lepsi od niego, ale wielki to on jest trzeba mu przyznać. Oraz doczytałem na sportowcu że Dennis James odchodzi na emeryturę. Pozdrawiam
Szkoda troche Winklaara-nie slusznie byl za Hidetadą.
A Wolf zaskoczyl-patrzac na to ze w tamtym roku byl grubo poza top 10 Branch tez wyszedl w bdb formie-dociety i pokablowany na maxa. Dexter-jak zawsze forma elegancka,trzyma sie w czolowce-ale musial by bardziej ryzykowac zeby wspiąć sie wyzej. Phil-swietna forma.Wiemy juz kto bedzie nastepca Jay-a I Cutler-w pelni zasluzona wygrana. Greene sie przeliczyl-bęben ogromny-troche jakby przylany
• Strona 1 z 1