Strona 1 z 1

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 07:36
przez CKitchens
Dlaczego orzechy i pestki słonecznika są pomijane jako dodatkowe źródło bialka w końcu jak patrzyłem to mało go nie maja 24-26g bialka ?

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 09:58
przez Gabriell
Ja tam nie pomijam. dość często jem orzechy, a pieczywko z pestaki słonecznika tez na stale gosci w mijej diecie.

Byc moze są pomijane ze względu na duza zawartość tluszczu.

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 10:12
przez RODOLFO
pochodzenie -- roślinne

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 10:25
przez CKitchens
ups dzialy pomyliłem niech jkis mod przeniesie :D

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 10:51
przez IDoughertI
przeciez sam jesteś modem...

ja je pomijam bo to drogo wychodzi

PostNapisane: wtorek, 18 paź 2016, 19:37
przez Marcell1978
heheheheh