Strona 2 z 2

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 04:57
przez AnnettaPL
I teraz, jak to wszystko połączysz w jedno bialko... no to czego wiecej chciec?

niższej ceny http://www.olimpijczyklomza.republika.pl/1.gif

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 07:26
przez adiofekT85
AnnettaPL... wcale nie.
jeżeli ktoś sie decyduje na sam izolat np z Olimpu, no to wybuli za puchę 2250g ok.
200zl.
A ja mam dla was bialeczko z USA oparte na WPI/WPC i kazeinie, przepyszne w smaku za 15 zl za 2270g którego zjadam miesięcznie po 2 puchy

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 07:53
przez AnnettaPL
to co to za bialko? ale sam sprowadzasz z usa czy w jakimś sklepie kupujesz? jak za taka cenę chyba sobie zamienie ostrowie na nie chcoiaz jest o polowe tansza adiofekT85 a nie znasz moze składu aminokwasów w ostrowii? czy wogole coś tam jest?

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 08:23
przez zielony1988
adiofekT85 to czasem nie nazywa sie IsoBOLIC??

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 08:47
przez adiofekT85
IsoBolic? A nie czasem IsoCOOL Ultimate Nutrition? Tez jest bialeczkiem z górnej polki, swoja droga chyba nie ma pyszniejszego bialka od IsoCool choć smak to kwestia gustu.
Niestety bialko zlozone tylko z izolatu, a wiec pozbawione bialek wolnowchlanialnych.
Mi jednak chodziło o MxPro firmy MRM.
Matrix WPH/WPI/WPC i kazeiny... właśnie jedna pucha do mnie leci I powiem wam, ze bialka ogólnodostępne w każdym sklepie z odzywkami, czyli powiedzmy firm Olim, Biogenix, Trec, Vitalmax itp., to bialka smakowo marne

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 08:55
przez jodi
Ja myślałem ze bialko z najwyższej polki to Volu-Mass firmy SAN... Tak na marginesie to o MRM jeszcze nie slyszalem...

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 09:18
przez AnnettaPL
adiofekT85 te mrm ciągniesz z usa bezpośrednio czy przez jakiś polski sklep jak sklep daj namiary na pw

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 10:39
przez IClowI
Skoro albuminy są dobre na noc do najlepiej zjeść se 2-3 jajka na kolacje...:

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 14:56
przez Reneeee
ale nasuwa sie pytanie: jakie jajkaż bo mozna sobie zrobić jajecznice ugotować i t p ? ; który rodzaj jest najlepiejszy?

PostNapisane: sobota, 12 lis 2016, 15:46
przez IClowI
Najlepiej przyswajalne są jajka gotowane.
Na twardo lub na miekko.
Potem jest jajko smazone..potem surowe.