Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Witam mam takie pytanie czy dobrze jest przez-po treningu pić shake bananowy np ?
ale o jaki shake Ci chodzi?
co Cię nie zabije to Cię dwa razy wzmocni !!!
chyba mu chodzi o shake taki że banana zmiksować z mlekiem, tylko to mi przyszło do głowy
Na sucho nawet trawa nie rośnie
No tak można to zrozumieć w dwóch znaczeniach
shake bananowy - z banana shake bananowy - odżywka węglowodanowo-białkowa / białkowa Jeśli chodzi o samego banana to po treningu jak najbardziej! Należy wtedy odżywiać się produktami z wysokim IG (indeks glikemiczny), ponieważ glikogen który magazynowany jest w wątrobie i mięśniach jest maksymalnie zużyty i trzeba to jak najszybciej zmienić. Dlatego po treningu wskazane są produkty o wysokim indeksie glikemicznym (nie mówię tu o słodyczach Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
No chodzi mi banany miesza się z mlekiem ;D
A to lepiej po treningu ??
Melodi, pewnie jesz dużo bananów, co? :p What doesn't kill me - only makes me stronger!
Tak po treningu. Ale po co z mlekiem? Kończysz trening bierzesz 2-3 banany i wcinasz bez zbędnego mleka. Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
Z mlekiem smaczniejsze
What doesn't kill me - only makes me stronger!
hehe no pewnie żę dużo Dla ciekawskich, wartości odżywcze jednego banana: białko: 1,3 g tłuszcz: 0,4 g węglowodany: 24,0 g Na sucho nawet trawa nie rośnie
Ale jeden banan bananowi nie równy
Jak to w życiu bywa What doesn't kill me - only makes me stronger!
• Strona 1 z 1