Suplement diety wspomagający odchudzanie - opinie Co sądzicie o CLA + Green Tea czy to dobry wybór. Co o tym sądzicie, czy to bezpieczne? Jestem zielony w tym temacie. Z góry dzięki za odp.
jak na poczatek to dobry wybor. polecam takze l-karnityne jesli myslisz o powaznym odchudzaniu bedziesz musial siegnac po jakis spalacz typu thermospeed z olimpu
Ten środek jest bezpieczny dla początkujących, a dodatkowe ekstrakty z zielonej herbaty powinny dobrze wpłynać na przyspieszenie metabolizmu. Jesli tylko cena jest dobra, to można brać.
Też nie byłam zwolennikiem, dopóki nie zobaczyłam efektów na koleżance, która stosowała tabletki ForeverSlim. Schudła z dobrych kilkanaście kilo, cera jej się polepszyła, celluit zmalał. A sam specyfik jest na bazie naturalnych składników, więc nie musimy się obawiać o swoje zdrowie. Sama zaczynam teraz kuracje na wiosnę, więc będę się meldować co i jak
Może ktoś polecić jakieś dobre suplementy bądź spalacze dla osób,które nigdy wcześniej nie brały czegoś takiego i doiero zaczynają swoją przygodę z odchudzaniem?