przez Riddell1996 » poniedziałek, 19 gru 2016, 18:36
109885:date sob, 03 mar 2007 - 16:56:name JEBANKAPL) ''(JEBANKAPL @ sob, 03 mar 2007 - 16:56) snapback109885/snapback ''!Rok przerwy to bardzo dlugo.Podales za mało info o sobie-wiek,ile cwiczyles.Najpierw uluz dobry plan i zastosuj dietę a później przyjdzie czas na bialeczko.Jesli jednak bardzo sie uprzesz to ostrovia jest kozacka ja osobiście jestem tez zadowolony z "PURE WHEY"olimpu.PS-podaj wiek i staz...Wiek 19 ,waga 65kg (nie zaduzo i chciałbym podciagnoc 10kg //:-D :-D wzrost 178 . Starz tak ok 1,5r A juz tak na sucho ćwiczę 2 miesiące . Chodzi mi aby zebyscie podali nazwy dobrych firmy i produktów bialka, kreatyny . A ja sobie dopasuje do diety i cwiczen . jak ciwczylem wczesniej to zawsze mało bialkami wychodziło w diecie mi brakowała i musialem kombinować itp.
(a kasy tez zbytnio nie byo .To prosił bym o linki abo nazwy konkretynych nazw bialek + kreatyny i dextrozy (tak wyliczałem i bialko bedzie mi potrzebne do diety ) aaa jeszcze zeby ta kreatyna za droga nie byla ze puszka 200zl /