Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Tak jak w temacie co sądzicie o takich suplementach, ja jeszcze nigdy nie stosowałem. Podobne trochę do gainerów, może się koś wypowiedzieć
Bulk jest to odżywka węglowodanowo-białkowa.
Można też nazwać białkowo-węglowodanowa 50/50 białko/węglowodany. Osobiście stosowałem odżywkę węglowodanowo-białkową 45% (bulk) i powiem, że jest to bardzo fajna sprawa Nazwa odżywki: Ultimate Gainer producenta Optimum Health. Zjadłem 2 puszki Cena bulka wyniosła mnie 125zł - 3600g, więc cena nie jest taka tragiczna jak na taką zawartość białka. Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
ja jadlem bsn syntha6 i tez sobie chwale
co Cię nie zabije to Cię dwa razy wzmocni !!!
ja jadłem hard mass- dobrze się rozpuszczał tak samo przyswajał i był całkiem smaczny
Zdzichu amator
Właśnie szykuje się do do sezonu masowego (od września) i chyba zamówię sobie 2x Optimum Health Ultimate Gainer 3,6 kg (czekolada / truskawka)
Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
chyba każdego czeka masowanie po wakacjach, mnie również ja też zakupie jakieś suple i pewnie znajdzie się tam jakiś bulk. tylko nie wiem jak będzie z funduszami.
Ja właśnie spożywam Ultimate Gainer Optimum Health. Smak truskawkowy bardzo dobry:) Konsystencja- to juz sprawa indywidualna, zalezna od ilosci mleka, wody. Ja mieszam z około 250ml mleka 0,5% oraz 100ml wody i jest dosyc rzadkie, cos w podobie do jogurtu:) Cena 120zł(po znajomosci:P) bardzo przystepna. W przyszłosci wypróbuje innych smaków:) Polecam:)
• Strona 1 z 1