przez RusselDig » czwartek, 22 gru 2016, 11:56
no Beny wiec stajesz przedy trudnym wyborem . sam wiessz ze jest to sport dla tych ktrorzy umieją wygospodarować czas na naukę , prace , dom , rodzinę , silownie , suplementacje , przygotowanie diety i porzdny odpoczynek.
Taka jest szara rzeczwistosc bo to jedn z chyba najbardziej czasochłonnych sportow.
Ja często robie ze nie wychodzę z kumplami na dwór , nie siadam przed kompem zazwyczaj caly tydzień bo mam b.
dużo nauki to jest liceum i sam wiesz ze jest jej bardzo dużo a ja jeszcze chodze do renomowanego jak na moje miasto LO . przychodzę do domu jem posiłek i mykam na silownie później reszta dnia az do wieczora zakuwania ... Musisz wybrać co ważniejsze dla ciebie czy lekki w-f i trening na siłowni czy tylko W-f . To jest sztuka wyboru i musisz z czegoś zrezygnować .Musisz miec swoje priiorytety i trzymać sie planu .. hehe ale mowa ,krotko mówiąc sprobuj wygospodarować wiecej czasu mnniej na kompie mniej telewizora , mniej dworu - odbijesz sobie w weekendy a czasami silownia moze byc dobrym przerywnikiem w nauce .. pozdrawiam