Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.
 
Posty: 119
Dołączył(a): wtorek, 4 maja 2010, 00:00

Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez Krzysiek » czwartek, 27 kwi 2017, 14:31

Jak każdego roku na początku maja rozpoczynam swoją redukcję. Celem jest zgubienie tych kilku kilogramów które uzbierały się przez resztę roku i przykrywają obecnie moje ciężko wypracowane mięśnie. O wyrzeźbionym sześciopaku mogę już chyba tylko pomarzyć, chociaż w tym roku myślałem uderzyć w tłuszcz ze zdwojoną siłą. Mam zamiar w 100% procent trzymać odpowiednią dietę, a na dodatek wesprzeć swoje starania spalaczem tłuszczu dla najlepszej formy w życiu. I tutaj pojawia się do Was moje pytanie. Czy Berrator będzie dla mnie dobrym wyborem?

Dużo słyszałem o tym spalaczu tłuszczu, już od jakiegoś czasu pozytywne opinie osób z siłowni skłaniają mnie do jego zakupu. Przed podjęciem decyzji chciałem jednak zaczerpnąć opinii osób obeznanych w temacie. Czy istnieją na forum osoby, które mogą w merytoryczny sposób wypowiedzieć się na temat suplementu BERRATOR ? Zależy mi na profesjonalnych opiniach.

 
Posty: 40
Dołączył(a): czwartek, 24 lut 2011, 01:00

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez Gutaj » poniedziałek, 7 sie 2017, 17:19

Jeśli nie miałeś wcześniej kontaktu ze spalaczami tłuszczu to polecałbym właśnie Berratora, dobry na przetarcie, jednak sam wiem że skorzystają z niego także osoby o większych oczekiwaniach sylwetkowych. Sam stosowałem już dwukrotnie i byłem bardzo zadowolony z efektów. Pozwala dobrze podkręcić przemianę materii, mobilizować tłuszcz i co ważniejsze go spalać.


Dużym plusem spalacza berrator jest to że zawiera ekstrakt z kory wierzby białej. Jest on bogaty w salicynę, która jest naturalnym odpowiednikiem aspiryny. Działa nie tylko przeciwzapalnie ale pomaga także w zwiększaniu efektywności termogeników znajdujących się w spalaczu. Dzięki temu efektywność wzrasta niemal dwukrotnie i rzeczywiście widać to na przykładzie tego jak szybko działa ten spalacz.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 7 sie 2017, 17:50 przez Gutaj, łącznie edytowano 1 raz

 
Posty: 78
Dołączył(a): poniedziałek, 3 maja 2010, 00:00
Lokalizacja: Szczecin

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez Melodi » poniedziałek, 7 sie 2017, 17:49

Na Twoim miejscu radziłbym dobrze rozważyć swoje opcje i pomyśleć czy wprowadzenie spalacza tłuszczu jest rozwiązaniem właśnie dla Ciebie. Ja polecam stosowanie takich suplementów dopiero gdy zaczniesz zauważać symptomy adaptacji metabolizmu. W praktyce więc wtedy, gdy spalanie tłuszczu zacznie spowalniać.

Jeśli już jednak zdecydujesz że to odpowiednia chwila na wykorzystanie spalacza to Berrator będzie dobrym rozwiązaniem. Jest to suplement który atakuje tkankę tłuszczową z kilku stron. Po pierwsze ogranicza głód, dzięki czemu łatwiej jest o stworzenie deficytu kalorycznego. Po drugie wzmaga wydatek energetyczny i co ważniejsze zwiększa udział kwasów tłuszczowych w przemianach energetycznych. Taki efekt jest możliwy tylko i wyłącznie dzięki wykorzystaniu składników o różnym działaniu i pochodzeniu.

 
Posty: 38
Dołączył(a): niedziela, 18 kwi 2010, 00:00

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez rasputin22 » poniedziałek, 7 sie 2017, 18:05

Hej pytasz, a wszystkie wypowiedzi masz na forum.

Ja mam dwie dywizy które są ze sobą trochę sprzeczne, ale po głębszej analizie mają sens.
Po pierwsze: Nie dowiesz się póki nie spróbujesz, nie każdy reaguje tak samo.
Po drugie: Ludzie kłamią, liczby zawsze mówią prawdę. A prawda jest taka że nauka popiera skład dobrany w Berratorze. Na każdy z wykorzystanych składników można znaleźć kilka publikacji naukowych potwierdzających jego efektywność.

Podsumowując te dwie idee mogę wiec powiedzieć że Berrator na pewno przyniesie efekty, ale jakie dokładnie to już kwestia indywidualna.

 
Posty: 20
Dołączył(a): środa, 12 sie 2015, 17:22

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez wpsense10 » czwartek, 10 sie 2017, 16:39

Suplement skuteczny ale zalecam uważać na niechciane skutki uboczne. Kiedy przyjmowałam ten suplement potrafiłam tracić nawet 1 kilogram tłuszczu w tygodniu, niestety ma to swoją cenę. Ponieważ wykorzystane składniki wspomagają metabolizm makroskładników oraz przyspieszają procesy termogenezy, to możliwe jest że w trakcie suplementacji dojdzie do lekkiego pocenia i zwiększenia temperatury ciała. Jednak nie jest to chyba tak duża cena, szczególnie że nie było to uciążliwe w przeciągu dnia. Zresztą, wolę się trochę wypocić w ciągu dnia, niż żyć ze świadomością niezadowolenia z własnej sylwetki.

 
Posty: 65
Dołączył(a): środa, 17 lis 2010, 01:00
Lokalizacja: południowa Polska

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez Budrys » środa, 16 sie 2017, 17:41

wpsense10 napisał(a):Suplement skuteczny ale zalecam uważać na niechciane skutki uboczne. Kiedy przyjmowałam ten suplement potrafiłam tracić nawet 1 kilogram tłuszczu w tygodniu, niestety ma to swoją cenę. Ponieważ wykorzystane składniki wspomagają metabolizm makroskładników oraz przyspieszają procesy termogenezy, to możliwe jest że w trakcie suplementacji dojdzie do lekkiego pocenia i zwiększenia temperatury ciała. Jednak nie jest to chyba tak duża cena, szczególnie że nie było to uciążliwe w przeciągu dnia. Zresztą, wolę się trochę wypocić w ciągu dnia, niż żyć ze świadomością niezadowolenia z własnej sylwetki.


To nie są skutki uboczne tylko dowody na to że suplement działa. Większość osób wręcz prosi o to żeby poczuć takie efekty ponieważ oznacza to że organizm bardzo dobrze reaguje na składniki spalacza. Jest to wynikiem zwiększonej oksydacji kwasów tłuszczowych w komórkach mięśniowych i ostatecznie wykorzystania energii zamkniętej w tłuszczach do produkcji ciepła. W ten sposób nawet jeśli twoja aktywność fizyczna nie ulegnie zmianie to i tak możlwe jest spalanie dodatkowych kalorii. Wiele osób które przyjmuje Berrator czuje ten efekt i wspomina o tym na forach. Nie czuli tego przy innych spalaczach ponieważ Berrator ma inny skład.

Ja z tego powodu przyjmuję Berrator przed treningami. Stymuluje mnie do działania, rozgrzewa i przygotowuje do treningu. A spalanie tłuszczu też jest przyspieszone!

 
Posty: 42
Dołączył(a): piątek, 21 sie 2015, 14:39

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez diduszzzzz » czwartek, 24 sie 2017, 12:00

Z Berratorem zszedłem do 8% tkanki tłuszczowej i odsłoniłem mięśnie brzucha. To chyba mówi samo za siebie.

 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 17 sty 2014, 01:00

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez brokulova8 » poniedziałek, 28 sie 2017, 18:16

Czy ktoś stosował ten spalacz tłuszczu bez wykonywania treningów? Mam kontuzję, nie mogę chodzić na siłownię a jednak muszę zgubić trochę tłuszczu.

Recenzje napawają mnie nadzieją, ale wydaje mi się że większość osób schudła głównie dlatego że miały dostęp do siłowni. Czy z Berratorem uda mi się schudnąć jedynie w połączeniu z samą dietą?

 
Posty: 20
Dołączył(a): wtorek, 2 lis 2010, 01:00
Lokalizacja: Radzyń Podlaski

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez ma7eo » wtorek, 29 sie 2017, 17:17

Ruch nie jest wymagany żeby schudnąć. Tak na dobrą sprawę ruch wskazany jest bardziej dla osób którym zależy na zdrowiu. Sam efekt odchudzania można uzyskać za wykorzystaniem wyłącznie diety oraz odpowiedniej suplementacji. Jeśli chcesz schudnąć to śmiało wykorzystaj Berrator, zawiera on chrom, kurkuminę oraz ekstrakt amla - dobrze działają one na ośrodek głodu w mózgu i przysadkę, dzięki czemu normalizują całe środowisko hormonalne. Zauważyłem że z Berratorem odchudzanie idzie mi znacznie łatwiej ponieważ nie muszę się męczyć ciągłą walką z głodem. Z samą dietą też możesz schudnąć ale ja traktuję spalacz jako przyjemny dodatek który ułatwia i przyspiesza odchudzanie.

 
Posty: 10
Dołączył(a): sobota, 1 sie 2015, 18:48

Re: Berrator - opinie i efekty spalacza tłuszczu - recenzje

Post przez getmyfrikon29 » środa, 30 sie 2017, 18:36

Nie wiem czemu ludzie są tak przeciwni korzystaniu ze spalaczy tłuszczu. Prawdą jest że droga do estetycznej sylwetki usiana jest wieloma trudnościami, jednak można sobie bardzo pomóc spalaczami. Berrator będzie dobrym wyborem na początek, ponieważ zawiera porządny skład i skutecznie pomaga w utracie tłuszczu. Efekty jakie ja zobaczyłem po dwóch tygodniach suplementacji dały mi duży zastrzyk motywacji do kontynuowania pracy nad sobą.

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość